Sorgbinderier

... att skapa en personlig begravning för att spegla vem personen var, är vanligt och ett fint sätt att ta farväl. Nedan presenterar vi olika teman som visar hur blommor ger färg och stämning åt begravningsakten. Självklart kan du anpassa dem efter dina önskemål. Vi hjälper självklart till med allt ifrån kistdekorationer till blomster som placeras bredvid eller vill skickas till berörda. Kontakta oss så ordnar vi tillsammans ett fint arrangemang. 

Hög Sorgdekoration.. en hög sorgdekoration placeras på golv runt kista eller urna vid begravningen. Det är ett fint och personligt arrangemang med vacker textur som går att få i olika färger och utseenden - helt utefter dina önskemål. 

Krans


.. kransen skapas genom att blommor och grönt arrangeras i stickmassa och placeras på golv eller i ställning runt kista eller urna vid begravningen. Dekorationen levereras med din hälsning på ett textat kort, men du kan även få den på ett passande band

Bukett


.. buketter kan skicka till, eller tas med till, begravningen. Buketterna placeras vid sidan om kistan/urnan


Kondoleans.. ett fint sätt att visa sitt deltagande till de anhöriga till någon som avlidit är att skicka en kondoleansbukett med en personlig hälsning. Kontakta oss så hjälper vi dig att skicka en hälsning med omtanke.