Snittblommor

.. vi ger dig ett axplock av våra snittblommor som finns att kombinera för en vacker och tilltalande bukett.  Vi anpassar och förhåller oss till säsongens utbud av
blommor och kommer mer än gärna fram till olika
förslag utefter dina önskemål. Tveka inte på att
kontakta oss eller kika in i butiken så hjälper vi dig!
ROSOR


SÄSONG: ÅRET OM
.
.. finns i flertalet olika färger, längder och storlekar och är en populär blomma - både enskilt och i bukett.

TULPANER


SÄSONG: VÅR
.. finns i flertalet olika färger och storlekar och är kanske därför Sveriges populäraste blomma! Trivs bäst i rent vatten och tas gärna om hand med nya snitt dagligen.

ALSTROEMERIA


SÄSONG: ÅRET OM

.. tillhör släktet liljeblommor och är en doftlös blomma som därför ofta uppskattas av allergiker. Alstroemeria är mycket hållbar och finns även i flertalet olika färger. Trivs bäst med ett snitt och rent vatten

NEJLIKA


SÄSONG: ÅRET OM

.. är en av Sveriges populäraste blomma vilket egentligen inte är så överraskande då nejlikor har det mesta man kan önska av en blomma – sagolikt vacker, stor variation i sorter och färg, den finns året om, finns både som doftande och luktfri och är otroligt hållbar.

PRÄRIEKLOCKA


SÄSONG: ÅRET OM

.. är en ljuvlig blomma och för tankarna till en vacker sommaräng. De skira klockformade blommorna håller länge, är allergivänlig och doftfri och kan uppskattas av alla!

VAXBLOMMA


SÄSONG: VÅR

.. är sagolikt vacker samtidigt som den känns vild och livlig. Passar minst lika bra ihop med andra blommor som i enhetliga buketter.  De bedårande små blommorna ger en häftig kontrast till de barrliknande bladen. De finns i flera olika färger och trivs i ljummet vatten.

LILJOR


SÄSONG: ÅRET OM

.. det finns få blommor som är lika praktfulla och ståtliga som liljor. Passar både till vardag och fest och pryder sin plats i rummet - både för att se och dofta på. Finns i flera olika färger.

RANUNKEL


SÄSONG: VÅR
.. är en ljuvligt vacker blomma. Blommorna är fylliga med hundratals kronblad och de finns i sprakande karamellfärger. Ranunkel passar alla tillfällen, kan vara både lekfull och romantisk och är lätt att bli förtjust i.

KRYSANTEMUM


SÄSONG: ÅRET OM
.. är mångfaldens blomma - en blomma med många ansikten och spännande historia. Det finns mer än 200 olika sorter i många olika färger och former, allt från platta kronblad med enkel kronbladsrand till bollformade med hundratals kronblad. På de holländska blomsterauktionerna är krysantemum den blomma som säljer näst bäst – slagen endast av rosen.


GERMINI/GERBERA


SÄSONG: ÅRET OM

.. är en populär blomma med sitt glada utseende och sin härliga färgrikedom. Germini är en mini-Gerbera och har en diameter på mindre än 8 centimeter - det som skiljer dessa åt är alltså storleken. Dess stora variation i färg och storlek gör att den kan anpassas till olika tillfällen och högtider, och passar utmärkt styckvis eller flera i en bukett.

BRUDSLÖJA


SÄSONG: ÅRET OM

.. är ett vackert och populärt tillägg till våra rosor eller andra färgglada snittblommor för att göra buketten än vackrare!DAHLIA


SÄSONG: HÖST
.. från dramatiska färgexplosioner till blygsam enkelhet i diskreta toner – det finns en dahlia för alla smaker och tillfällen. Möjligheten till variation gör dahlia till en mycket användbar och älskad blomma. Dahlian är dekorativ i sin ensamhet men den är även ett härligt inslag i våra buketter. 

HORTENSIA


SUPERPOPULÄR HÖSTBLOMMA

.. höstens stjärna, Hortensian! Magnifik ensam i en vas som i en blandad bukett. Hur du än väljer din hortensia så kommer den garanterat skänka dig vardagslyx.

GRÖNT

PISTASCHKVISTEUKALYPTUSFONTÄNGRÄSVad vore våra buketter utan lite grönt?

.. i alla våra buketter finns det något grönt som ger den karaktär och fyllighet. Vi har ett flertalet olika varianter av grönt som utgör en magisk bukett tillsammans med våra snittblommor. På bilden bredvid ser ni vår populära "LÄDERBLAD".